PRISLISTA

SKÖNHET
Prislista
Alla skönhetsbehandlingar du behöver

Jag erbjuder skönhetsbehandlingar för både ansikte, kropp och naglar. Hos mig kan du bli fin från topp till tå. Jag är diplomerad Shellac Master Salon, Brisa gel, Spa Manicure, CND Shellac Master Painter. Certifierad BROW HENNA och ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFT. Diplomerad vaxterapeut och frans och bryn stylist. Spray tan Academy – skola och behandlingar. CND education ambassadör och skola.

NAGLAR

OBS! Behövs det längre tid på manikyren – om du har mycket torra nagelband, ojämna naglar som ska filas ner långt m.m. tillkommer 50kr/10min extra tid det tar för mig!

FRANSAR & BRYN

STAMKUNDSERBJUDANDE:

Stamkundspris, gäller dig som går med regelbundet med max 6 veckors mellanrum. Nästa tid bokas alltid på plats. Vid ombokning till senare tid gäller ordinarie pris. 

 

Regelbunden Brynfärg och form 20 min 255kr

Regelbunden Brynfärg och form 30 min 265kr

Regelbunden Brynfärg och form med vax 270kr

 

 

Regelbunden Frans och Brynfärg 40 minuter 380kr

Regelbunden Frans och Brynfärg 30 min 330kr

 

Obs! Kan ej kombineras ihop med Vår lilla stad kupong/ andra rabatter.

Spray Tan

HÅLTAGNING

Spray Tan

ÖRONHÅLTAGNING

Man kan ta hål i öronen i alla åldrar, men för barn under 5-6 år vill jag att du kontaktar mig innan bokning. Studex har en Kids collection med mindre örhängen som passar riktigt små barn bättre som jag ej har i lager inledningsvis. Dessa kostar då 499kr.

Under 18 år krävs målsmans tillstånd.

Med reservation för felskrivningar

Glöm inte avboka din tid i god tid om du inte kan komma. Avbokad tid senare än 24 timmar innan eller uteblivet besök debiteras 80-100% av priset för bokad behandling.

VÄLKOMMEN ATT BOKA DIN TID HOS MIG

Är nöjd med behandlingen och supernöjd med resultatet!

Amanda H

BETALNINGSVILLKOR

KONTANTFRI SALONG!

Du betalar helst med SWISH, men även kort (VISA/MasterCard med izettle) går bra. 

Glöm inte avboka din tid i god tid om du inte kan komma. Avbokad tid senare än 24 timmar innan eller uteblivet besök debiteras 80-100% av priset för bokad behandling.

Varför debiteras du?
När du beställer en tid för behandling så gör vi en muntlig överenskommelse (muntligt avtal).
Du (köparen) förbinder Dig att komma till oss vid en i förväg överenskommen tid och köpa en behandling.

Vi (säljaren) förbinder oss att reservera denna tid till Dig och inte sälja den till någon annan. Så länge Du inte avbeställer tiden senast 24 timmar innan – kan Vi inte sälja den till någon annan, därför är du betalningsskyldig.

Du skulle inte acceptera att tvingas vistas på Din arbetsplats utan att Din arbetsgivare betalar lön till Dig. Som egen företagare är vår lön en del av omsättningen, dvs pengar som kommer in i företaget då vi säljer en vara eller tjänst.

Bankgiro: 433-5600
Org.nr: 7712025522
Innehar F-skattebevis