Elleebana Lash Lift

BEATY
Lash lift med eller utan färgning

Denna fantastiska behandling ger dig ett stort lyft för ögat! 
Det är en semi-permanent fransböjning som håller 6-12 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och skötsel.

Elleebana startade i Australien för mer än 20 år sedan och har sedan dess vuxit till att bli ett av världens ledande märken inom Lash Lift.

Med Elleebanas Lash Lift används silikonrullar istället för traditionella permanentrullar, detta ger en mer lyftande effekt då man kan böja fransen närmare fransroten än traditionellt och det blir lättare att forma böjen efter kundens förutsättningar.

Jag erbjuder Lash lift med eller utan färgning av fransarna och kan också läggas till vid brynform/färg.

Re-GEN tillägg är ett veganskt alternativ till en keratinbehandling. Den stärker fransen inifrån, återfuktar på djupet, minskar fransavfall och hjälper fransen att växa sig längre och starkare. ”Olaplex för fransarna.”

Elleeplex är Ellebanas keratinserum som appliceras sist i behandlingen. (Kan även beställas och användas hemma för en kontinuerlig vård av fransarna.)

 

Att tänka på!

Du ska komma utan linser i ögonen eller ta ut de före behandlingen.

Kom helst utan smink kring ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det.

Är du känslig, kom in för ett pricktest innan du bokar.

Är det första gången du gör Lash lift hos mig, vill jag informera att jag denna gång utför behandlingen enligt alla grundförutsättningar och de rekommenderade behandlingsmetoderna.

Detta är för att säkerställa hur just dina fransar reagerar på vätskorna och hur böjen blir av den storlek som rekommenderas till den längd på fransar som du har. Andra gången kan man justera och ändra lite mer om resultatet inte blir det jag tror kan vara maximalt på just dig. 

Fungerar bara på dig som har naturliga fransar.

Eftervård:

Undvik mascara och produkter med olja i de närmsta 24h helst 48h efter behandlingen. Olja kan förstöra effekten av permanenten.

Du ska också undvika stark värme såsom bastu eller solarium och varmt vatten på fransarna de närmsta 24-48h. Det kan förstöra permanenten så böjen släpper.

VÄLKOMMEN ATT BOKA DIN TID HOS MIG

Är nöjd med behandlingen och supernöjd med resultatet!

Amanda H