Fransar & bryn

BEAUTY
Frans och brynfärgning samt form

Hos mig kan du välja mellan några olika behandlingar inom fransar och bryn.
Traditionell frans och bryn färg, med en traditionell färgning av bryn och fransar kan man förvänta sig en hållbarhet på 3-6 veckor.  Denna färg påverkas av om du tvättar ansiktet ofta, sminkar dig, är i solen, din kvalitet på hårstrån mm så det kan skilja mycket från kund till kund hur ofta man gör om detta. Det vanligaste intervallet är 4-6 veckor. 

Pricktest rekommenderas alltid om du är känslig/ har reagerat på tex mascara/hårfärg innan. 

Brynformning
Jag erbjuder några olika behandlingar gällande formen på bryn. Behöver du bara en snabb plock av strån som sitter på fel plats och inte har så mycket strån, finns behandlingen snabbplock. Här använder jag oftast en pincett och möjligen kam och sax för att klippa långa strån.

När du vill gå mer på djupet och forma dina bryn mer än att bara ta bort de strån utanför formen beror det mycket på utgångsläget. Jag har olika tider på olika behandlingar i menyn, är du osäker på hur mycket tid du behöver är det bara att du hör av dig!

Jag använder både pincett, vax och brynkniv vid dessa behandlingar samt sax och kam för att forma långa strån. 

Du väljer i din bokning om du föredrar att ha vax med i din behandling, då detta kan kräva lite längre tid. Observera dock att jag använder alltid pincett nära formkanten på brynen ändå, men vax på de större områdena. Fördelen är att vi får bort strån snabbt, utan att plocka de en och en. Vax har också en hårväxthämmande effekt. 

STAMKUNDSERBJUDANDE:

Du som går regelbundet hos mig för färg av fransar, bryn och form. Du får alltid ett bättre pris, men då gäller att du alltid bokar nästa tid på plats och det är längst 6 veckor mellan dina tider.  Se prislistan för information. 

Pensionär:

Pensionär får 10% rabatt på ordinarie pris på Brynfärg och form och Fransfärg med brynfärg och form oavsett hur ofta du kommer, men gäller bokningar före kl 14 på dagen.

 

 

VÄLKOMMEN ATT BOKA DIN TID HOS MIG

Är nöjd med behandlingen och supernöjd med resultatet!

Amanda H