CND Shellac

NAILS
Shellac™ en permanent lackning

Shellac™ är en permanent lackning som håller i minst 14 dagar. Det är en blandning mellan gel och lack; tunna färglager härdas med hjälp av en UV-lampa. En Shellac™-behandling innebär inget slitage på din naturliga nagel, utan ger dig istället en lätt förstärkning. Det blir inga repor eller avtryck i lacket, utan du har ett perfekt, hållbart resultat!

Shellac™ finns i flera olika färger och kan även kombineras med glitter, foils och färgpigment för att skapa läckra effekter! De färger jag har att välja mellan utökas hela tiden, för aktuell lista kika här nedan!

Att göra en Shellac™-behandling passar dig som är trött på att sitta och vänta på att ditt vanliga nagellack tar lång tid på sig att torka. Oftast målar du flera lager för att få en heltäckande yta, men när du väl är färdig och tycker att det borde vara torrt stöter du i något och det blir fula märken eller rispor! Allt sådant slipper du med Shellac™.

CND Shellac har en ”7-free” formula som innebär att den är fri från bl.a. formaldehyd, toluene och dibuthyl phthalater.

CND Shellac passa även de mest känsliga (hypoallergen formula) och innehåller en mycket låg nivå av fotoinitsiatorer (den aktiva ingrediensen som får UV-härdande produkter att härda i UV-ljus)

CND Shellac håller längre än 14 dagar, men efter denna tid kommer ett utväxtområde nere vid nagelbandet att synas och det är dags för ny CND Shellac behandling.

CND Shellac är designad att användas på den naturliga nageln men kan även med fördel användas ovanpå akryl, gel och glasfiber.

Återbesök rekommenderas varannan till var tredje vecka.

OBS! Det finns dock inga garantier att det håller 14 dagar då det är beroende på så många andra saker så som stress, mediciner, nagelkvalité etc.

För att tillföra näring till nagel och nagelband för en bättre hållbarhet så rekommenderar jag CND SolarOil – nagelolja – som du såklart kan köpa från mig !

FILM om applicering och borttagning

VÄLKOMMEN ATT BOKA DIN TID HOS MIG

Är nöjd med behandlingen och supernöjd med resultatet!

Amanda H