Elleebana ProFusion brow lift

BEATY
ProFusion brow lift

Brow lift eller som det också kallas Brow lamination, är en behandling där man skonsamt permanentar och formar hårstråna så de håller sig på plats. Brynen ser fylligare ut och får mer volym. Behandlingen passar dig som har glesa bryn, strån som växer år olika håll eller som gärna ”lockar” sig lite och vill få stråna att ligga mer på plats och ge en illusion om tätare och mer fylliga bryn. Bokas med fördel i kombination med Elleebanas Lash lift.

I samband med behandling färgar man också brynen och det rekommenderas för bästa resultat men inget måste. Ellebanas ProFusion är fri från TGA och helt veganvänliga produkter.

Re-GEN tillägg är ett veganskt alternativ till en keratinbehandling. Den stärker hårtstrået inifrån, återfuktar på djupet, minskar stråavfall och hjälper brynen att växa sig längre och starkare.

Att tänka på!

Kom helst utan smink kring ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det.

Är du känslig, kom in för ett pricktest innan du bokar.

Är det första gången du gör Brow lift hos mig, vill jag informera att jag denna gång utför behandlingen enligt alla grundförutsättningar och de rekommenderade behandlingsmetoderna.

Detta är för att säkerställa hur just dina bryn reagerar på vätskorna och hur stråna blir av den tid som rekommenderas till den kvalite på hårstrån som du har. Andra gången kan man justera och ändra lite mer om resultatet inte blir som förväntat.

Eftervård:

Undvik krämer och produkter med olja i de närmsta 24h helst 48h efter behandlingen. Olja kan förstöra effekten av permanenten.

Du ska också undvika stark värme såsom bastu eller solarium och varmt vatten på brynen de närmsta 24-48h. Det kan förstöra permanenten så effekten släpper.

VÄLKOMMEN ATT BOKA DIN TID HOS MIG

Är nöjd med behandlingen och supernöjd med resultatet!

Amanda H